View this email online

 

Zondag 10 december is het weer zover. Als bewoners van Landgoed Ampsen en Exel-Tol organiseren we voor de dertiende keer een midwinterhoornwandeling over het Landgoed Ampsen. 

Voor de kaartverkoop en start van de wandeling meld je je bij Brasserie De Mölle in Exel. Hier kun je tevens de gezellige jaarlijkse kerstmarkt bezoeken. We zijn verheugd dat ook dit jaar de Midwinterhoorngroep Lochem weer haar enthousiaste medewerkingzal verlenen. Op verschillende plaatsen langs de route kom je de blazers tegen.   

Nieuwe routes

Deze dertiende midwinterhoornwandeling wordt een heel bijzondere. We hebben nieuwe routes samengesteld. Een route van 7,5 kilometer en voor de liefhebbers van meer meters een route van 12,5 kilometer. Beide routes gaan over een mooi afwisselend terrein met bos, heide, landbouwgrond, weiland en je komt langs een aantal bijzondere cultuurhistorische plekken zoals natuurlijk het Kasteel Ampsen, het oude gemeentehuis van Laren en het Sterrebos. 

Happen en stappen 

Wellicht deed je in het verleden mee aan het Happen en Stappen arrangement. Voor dit jaar hebben we voor een ander concept gekozen. Op een drietal rustpunten is er gelegenheid om de inwendige mens te versterken met een hapje en een drankje. Laat je verrassen! Het is wel handig als je contant geld, en dan het liefst muntgeld, bij je hebt. Bij de rustpunten vind je tevens toiletvoorzieningen. 

Goed doel

Net als de afgelopen jaren ondersteunen we ook dit jaar weer een goed doel met de opbrengst van de wandeling. Dit jaar hopen we een mooi bedrag te kunnen overmaken aan Noaberhulp Zutphen e.o. Deze organisatie zet zich in voor vrijwillige terminale thuiszorg. De betrokken en ervaren vrijwilligers van Noaberhulp ondersteunen cliënten en mantelzorgers. Zij kunnen taken van de mantelzorgers overnemen en zowel overdag als ´s nachts waken. Daarmee heeft de mantelzorger overdag even tijd voor zichzelf om op adem te komen en kan hij of zij ’s nachts slapen. Zie voor meer informatie:http://www.noaberhulpzutphen.nl/

We hopen je 10 december te kunnen verwelkomen!

Nog even alles op een rijtje:

  • Kaartverkoop à € 2,50 bij Brasserie De Mölle in Exel. Kinderen tot 12 jaar gratis
  • Start wandeling ook bij Brasserie De Mölle
  • Starttijd tussen 10:30 en 13:30 uur
  • Keuze uit twee routes, 7,5 of 12,5 kilometer
  • Contant geld meenemen
  • Vanaf het treinstation Lochem is het 15 minuten lopen naar Brasserie De Mölle. Maar kom je met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid 
  • Goede doel: Noaberhulp Zutphen e.o.

Je kan ons volgen op:

Facebook            @MidwinterhoornwandelingAmpsen

Twitter                @midwinterhoornA

Website              www.midwinterhoornwandeling.eu

 

Heel graag tot zondag 10 december!

Team Midwinterhoornwandeling Landgoed Ampsen

Pin It on Pinterest

Share This