Wij hebben de inschrijving van uw vereniging/stichting voor Hart voor de Achterhoek positief beoordeeld. Hierbij ontvangt u de definitieve goedkeuring van de deelname van uw vereniging/stichting aan Hart voor de Achterhoek van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 9 mei tot en met vrijdag 26 mei 2017 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 april 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/noa, onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan Hart voor de Achterhoek kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kunt u in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en vragen of zij op uw vereniging willen stemmen. Hiervoor zijn vanaf 28 februari promotiemiddelen beschikbaar die via onze website www.mijnbankenik.nl/noa/promotiemateriaal gedownload kunnen worden.

Pin It on Pinterest

Share This