CONTACT

Bel met 06 – 10 46 54 95 of laat een bericht achter

Postadres:

Thorbeckesingel 2
7204 KS Zutphen

06 – 10 46 54 95

info@noaberhulpzutphen.nl

www.noaberhulpzutphen.nl

Bericht via website

Gegevens opslaan en verzenden per e-mail

5 + 1 =

Vrijwilliger worden?

Wilt u vrijwilliger worden bij Noaberhulp?
Betrokkenheid bij dit werk en verantwoordelijkheidsbesef zijn de belangrijkste vereisten.

Daarnaast kunnen er uiteenlopende motieven zijn om dit werk te willen doen. De gemeenschappelijke deler is zinvol in de wereld bezig te willen zijn.

Klik hier voor meer informatie

Sommige vrijwilligers ervaren de uren die zij ’s nachts wakend naast een stervende doorbrengen als momenten van bezinning: ‘Je gaat dieper over het leven nadenken, terwijl je een ander een dienst bewijst.’ Andere vrijwilligers zeggen: ‘De mensen zijn je dankbaar. Dat geeft voldoening. In die zin is het tweeledig. Je doet het niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf.’

Vul het formulier in en wij nemen ze snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Wij hebben uw steun nodig

Onze inzet is gratis! Onze kosten zijn aanzienlijk. Deels worden die gedekt door een subsidie van het ministerie van VWS. Voor het overige zijn we afhankelijk van giften.

Zonder deze steun kunnen wij ons niet inzetten met ons doel. Daarom danken wij alle donateurs en sponsoren van Noaberhulp Zutphen.

Wilt u ook graag Donateur worden? 

Klik hier voor meer informatie

Donateur worden

Onze inzet is gratis! Onze kosten zijn aanzienlijk. Deels worden die gedekt door een subsidie van het ministerie van VWS. Voor het overige zijn we afhankelijk van giften. Donaties zijn daarom van harte welkom op NL23 RABO 0386710317 van de Stichting tot Steun aan het Werk van Stichting Terminale Thuiszorg ‘Noaberhulp’. Noaberhulp is een zogenaamde ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling (RSIN-nr 816664390). Uw donatie of legaat kan voor u fiscale voordelen hebben. Uw notaris kan hierover meer vertellen.

Bij u in de buurt?

Noaberhulp is actief in:

  •   Zutphen (Zutphen, Warnsveld)
  •   Lochem (Lochem, Almen, Barchem, Eefde, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Laren)
  •   Gedeelte Bronckhorst (Vorden en Steenderen) en centrum Brummen

Wie buiten dit gebied woont kan via www.vptz.nl in contact komen met de vrijwilligersorganisatie bij in de eigen omgeving.

Pin It on Pinterest

Share This